Search

Bingo in een zaal

Ben je op zoek naar een leuke avond met je moeder, vriendin, buurvrouw, partner, collega, nichtje of een goede vriend? Kom dan naar de gezellige bingo avond van ThuisbijSerena! Op deze avond speel je samen met een leuke groep Bingo en maak je kans op fantastische prijzen.

Het is een avond vol plezier en gezelligheid! Je krijgt van ons het toegangsticket, een bingoboekje en een stift. Voor slechts 35 euro per persoon kun je meedoen aan deze avond van wel 24 rondes! Naast de gezelligheid maak je ook nog eens kans op hele leuke prijzen. Zo hebben we onder andere mooie woonaccessoires uit de winkel en andere fantastische prijzen.

De avond vindt plaats op voetbalvereniging CWO in Vlaardingen en begint om 18:30 uur. Om 19:00 uur starten we met de eerste ronde en vanaf dan gaat het snel. De spanning stijgt als de nummers worden omgeroepen en de prijzen worden uitgedeeld. En dan op het einde van de avond, is de laatste prijs altijd een cadeaubon met een ENORM bedrag!

Op sommige avonden hebben wij ook de Dubbele Bingo! Wat is dubbele bingo vraag je je af? Dat wil zeggen dat als jij bingo roept, jij die prijs dus dubbel krijgt zodat je deze kan delen of natuurlijk zelf kan houden. En bij deze Bingo kost het ook gewoon €35,- per persoon!

We hopen je te zien op onze bingo avond van ThuisbijSerena. Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer dan snel je plekje en maak je op voor een avond vol plezier! Stuur ons een whatsappje ( 0625181422 ) of een privé berichtje via instagram of Facebook.

Lootjes Avond Bingo 7 April

Vrijdag 7 april is de nieuwe datum voor onze lootjes avond bingo. Wij zullen om 18u live gaan op Facebook.

Wat houdt dit in:
Wij gaan op deze avond allemaal leuke prijzen verloten met lootjes die jullie bij ons kunnen kopen.
Elke prijs zal een nummer krijgen en het lootje wat wij trekken wint deze prijs.
Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven want de winnaars lijst komt na onze live video online te staan. Natuurlijk vinden wij het ook leuk als er mensen kijken zodat wij ook leuke reacties terug krijgen.
De prijzen komen allemaal uit de winkel. Dit zullen kleine of grotere prijsjes zijn maar ook leuke pakketten.
Iedereen mag mee doen! Ook onze lieve klanten die verder weg wonen. Wij kunnen de lootjes opsturen naar jullie via een foto!

Jouw gewonnen prijs of prijzen kan je een dag later ophalen bij ons in de winkel. Of wij kunnen dit versturen.
Enthousiast geworden? Meld je dan aan via een privé berichtje of whatsappje (0625181422)

Regels:
~ verzendkosten is wel voor jezelf
~ je kan je gewonnen prijs niet omruilen
~ vol is vol
~ prijs graag binnen twee weken ophalen

Back to Top
Product has been added to your cart