Search

 

 

Bingo in een zaal

Ben je op zoek naar een leuke avond met je moeder, vriendin, buurvrouw, partner, collega, nichtje of een goede vriend? Kom dan naar de gezellige bingo avond van ThuisbijSerena! Op deze avond speel je samen met een leuke groep Bingo en maak je kans op fantastische prijzen.

Het is een avond vol plezier en gezelligheid! Je krijgt van ons het toegangsticket, een bingoboekje en een stift. Voor slechts 35 euro per persoon kun je meedoen aan deze avond van wel 24 rondes! Naast de gezelligheid maak je ook nog eens kans op hele leuke prijzen. Zo hebben we onder andere mooie woonaccessoires uit de winkel en andere fantastische prijzen.

De avond vindt plaats op voetbalvereniging CWO in Vlaardingen en begint om 18:30 uur. Om 19:00 uur starten we met de eerste ronde en vanaf dan gaat het snel. De spanning stijgt als de nummers worden omgeroepen en de prijzen worden uitgedeeld. En dan op het einde van de avond, is de laatste prijs altijd een cadeaubon met een ENORM bedrag!

Op sommige avonden hebben wij ook de Dubbele Bingo! Wat is dubbele bingo vraag je je af? Dat wil zeggen dat als jij bingo roept, jij die prijs dus dubbel krijgt zodat je deze kan delen of natuurlijk zelf kan houden. En bij deze Bingo kost het ook gewoon €35,- per persoon!

We hopen je te zien op onze bingo avond van ThuisbijSerena. Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer dan snel je plekje en maak je op voor een avond vol plezier! Stuur ons een whatsappje ( 0625181422 ) of een privé berichtje via instagram of Facebook.

De Bingo Ballen Chaos.
Wij gaan paar keer per week live via onze besloten bingo groep op Facebook.
Je kan jezelf hiervoor uitnodigen. Wij zetten elke dag meerdere prijzen op onze pagina zodat je gezellig mee kan loten om leuke artikelen te winnen uit onze winkel.
https://www.facebook.com/groups/260860971766088/

Back to Top
Product has been added to your cart